Esittely

Galleriassa on esillä vain muutama kutakin vuosikymmentä tai radiotyyppiä edustava radio: kidekoneet, 1920 -luvun, 1930 -luvun, 1940 -luvun, 1950 -luvun ja 1960 -luvun radiot sekä kaappiradiot ja sotilasradiot. Jokaisesta laitteesta on kuva, jota klikkaamalla voidaan saada suurennettu kuva. Radion luettelointitiedot saadaan näkyviin klikkaamalla kuvan alla olevaa tekstiä ”luettelointitiedot”. Valitettavasti luettelointitietojen luettavuus on heikohko, jos selain ei salli riittävän suurta kuvaa tai kuvan suurentamista.

Kaikkien radioiden kuvat ja luettelointitiedot siirretään verkkoon vuoden 2016 aikana. Verkkoon siirrettävän tietokannan avaintietueen rakenne on sovittu yhdessä muiden radiomuseoiden kanssa keväällä 2014 pidetyssä kokouksessa.

Radioiden esineluettelosta löytyy linkistä:
Esineluettelo (http://putkiradiomuseo.fi/luettelot/esineluettelo.htm
 ja sotaradioiden esineluettelosta löytyy linkistä:
Sotaradiot  (http://putkiradiomuseo.fi/sotaradiot/sotaradiot.htm)
Julkaistu kohteessa Galleriakuvat

Yllä: Museon päärakennus, vuonna 1908 valmistunut veturinkuljettajan talo, jossa sijaitsevat Miljöömuseo, radioamatööriasema sekä toimisto ja neuvottelutilat. 
ALLA:
Radiomuseon ja sotilasradiomuseon vuonna 1982 valmistunut rakennus


Alakuvassa radio- ja sotilasradiomuseon rakennus, jossa sijaitsevat myös  korjauspaja ja varastotilat

Museon päärakennus, vuonna 1906 valmistunut veturinkuljettajan talo, jossa sijaitsevat Miljöömuseo, radioamatööriasema sekä toimisto ja neuvottelutilat.

BL6

Rakennus, jossa sijaitsevat Radio- ja Sotilasradiomuseo sekä korjauspaja ja varastot